Ekspozita e Kryeministrit në Napoli – Fotografitë

Ekspozita e Kryeministrit në Napoli – Fotografitë

Kryeministri Rama ka hapur dje një ekspozitë me skicat e tij në Napoli të Italisë. Ai ka qenë i pranishëm në përgatitjet e fundit dhe pastaj në ceremoninë hapëse të ekspozitës. Më poshtë janë disa fotografi nga ekspozita.

Lajme te ngjashme