Europa Nostra: Ditë e trishtuar për trashëgiminë kulturore në Shqipëri dhe Europë

Europa Nostra: Ditë e trishtuar për trashëgiminë kulturore në Shqipëri dhe Europë

Organizata Europa Nostra e ka quajtur ditën e sotme të prishjes së ndërtesës së Teatrit Kombëtar një ditë të trishtë për trashëgiminë kulturore në Shqipëri dhe në Europë.

Duke theksuar paligjshmërinë e shembjes, në mesazhin e postuar në Twitter organziata e ka quajtur ditën e sotme gjithashtu një “ditë të trishtë për demokracinë dhe shtetin e së drejtës”,

Ajo ka denoncuar gjithashtu arrestimin nga forcat policore të veprimtarëve shoqërore që kanë kundërshtuar prishjen.

 

 

Lajme te ngjashme