Federata Evropiane e Gazetarëve — Sulmi ndaj gazetarëve shqiptarë duhet të ndalojë

Federata Evropiane e Gazetarëve — Sulmi ndaj gazetarëve shqiptarë duhet të ndalojë

Federata Evropiane e Gazetarëve i bashkohet Shoqatës së Gazetarëve Shqiptare, Shoqatës për Median Elektronike të Shqipërisë dhe Ligës Shqiptare të Gazetarëve duke shprehur indinjatën e thëllë në lidhje me ofendimet e Kryeministri Rama në drejtim të gazetarëve ditën e mërkurë, 25 tetor, 2017.

Federata i kujton çdo gazetari, se ka të drejtën të drejtojë pyetje që politikanët mund të mos i pëlqejnë dhe kjo nuk është arsye për intimidim dhe për  sulm ndaj punë së tyre. Kjo sjellje e vazhdueshme kundrejt gazetarëve shqiptarë duhet të mbarojë.

Lajme te ngjashme