Foto: Si duket jeta në Evropë pas hapjes së ekonomisë

Nga Exit News
Foto: Si duket jeta në Evropë pas hapjes së ekonomisë Aeroporti i Shtutgardit në Gjermani

Në Itali, tashmë është e mundur të marrësh një kafe dhe një ëmbëlsirë në dyqan. Në Austri, mund të presësh flokët. Në Gjermani mund të vizitosh një muzeum.

Brenda një ose dy javëve të ardhshme, kënaqësitë që para dy muajsh konsideroheshin rutinë — si për shembull të shkosh në restorant — do të kthehen gati në të gjithë Evropën. Kjo nuk do të thotë se jeta do të jetë si më parë.

Gjermani

Gjermani
Gjermani

Mbretëri e Bashkuar

Mbreteri e Bashkuar
Mbreteri e Bashkuar
Breteri e Bashkuar
Mbeteri e Bashkuar
Londer
Londer

Itali

Kafe ne Rome
Kafe ne Rome

Spanja

Spanja
Spanja

Greqi

Greqi
Greqi
Kampi i refugjateve ne greqi
Kampi i refugjateve ne Greqi

Franca

Franca
Franca
Nje lagje ne Paris
Nje lagje ne Paris

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme