Franca heq orën policore dhe maskat e detyruara

Franca heq orën policore dhe maskat e detyruara

Pas një perjudhe gati 8-mujore, Franca vendosi të dielën të heqë orën policore dhe mbajtjen me detyrim të në ambiente të hapura.

Megjithatë, sipas Le Monde, protokollet shëndetësorë për vendet publike dhe festat do të vazhdojnë të jenë në fuqi minimalisht deri më 30 qershor.

Masat vijnë, ndërkohë që vendi mbajti sot të parin nga dy raundet e zgjedhjeve rajonale, të cilat priten të vendosin mbi fatin e kandidatëve për president vitin tjetër.

 

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme