Ministri Tahiri shpjegon projektligjin e sigurisë

Ministri Tahiri ka mbrojtur sot projektligjin për kamerat e sigurisë, përpara grupeve të interesit.

Projektligji për vendosjen e kamerave të sigurisë në ambjente publike ka disa javë që është bërë publik nga Ministria e Brendshme.

Sipas Ministrit Tahiri, me vendosjen e kamerave në shkolla, banka, qendra tregtare, mjete transporti si autobusë, taksi do të parandalohet krimi dhe do të rritet siguria për komunitetin.

 

 

Lajme te ngjashme