Gëzuar 2016!

Nga Exit
Gëzuar 2016!

“Merrni këto 12 muaj dhe pastrojini nga xhelozia, egoizmi, hidhërimi dhe inati. Ndajini secilin në 30 apo 31 pjesë. Ndajeni çdo ditë në një pjesë punë dhe dy pjesë lumturi dhe humor. Pastaj shtojini 3 lugë të mëdha optimizëm, 1 lugë tolerancë, 1 grimcë ironi e një grimcë takt. Mbështilleni të tërën me shumë dashuri. Stoliseni pastaj me xheste të vogla konsiderate ndaj të tjerëve dhe servireni çdo ditë me buzëqeshje.”

Catherina Elisabeth Goethe

Lajme te ngjashme