Gjermania nis vaksinimin masiv në qershor

Nga Exit News
Gjermania nis vaksinimin masiv në qershor

Gjermania do të vaksinojë të gjithë personat mbi 16-vjeç, duke nisur nga qershori. Vendi nuk do të vaksinojë më sipas një liste të përparësive.

Gjermania “do të fillojë të ofrojë vaksina për të gjithë të rriturit nga 7 qershori”, u shpreh ministri i shëndetësisë i vendit Jens Spahn, për Reuters.

Aktualisht 38,646,171 persona u kryen  në Gjermani që nga fillimi i fushatës në fund të dhjetorit 2020.  Vaksinimet janë falas dhe vullnetare në Gjermani.

2 komente

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme