Gjobitet RTSH 2 për transmetimin e reklamave politike gjatë heshtjes zgjedhore

Nga Exit News
Gjobitet RTSH 2 për transmetimin e reklamave politike gjatë heshtjes zgjedhore

Radio Televizioni Shqiptar, kanali 2 u gjobit me 2 milionë lek për transmetim të reklamave politike më 24 prilli, ditë e heshtjes zgjedhore.

Vendimi u morrr nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve më 27 maj 2021.

Ligji e ndalon transmetimin e reklamave dhe aktiviteteve politike gjatë heshtjes zgjedhore.

Lajme te ngjashme