Gjykata e Apelit lë në burg dy të akuzuarit për vrasjen Hekuran Billës

Nga Exit News
Gjykata e Apelit lë në burg dy të akuzuarit për vrasjen Hekuran Billës

Gjykata e Apelit Tiranë ka lënë në fuqi masën e arrestit me burg për dy të akuzuarit, Sebastian Mali dhe Viktor Marku, për vrasjen e Hekuran Billës më 11 qershor.

Mali dhe Marku janë të afërmit e Prel Markut të vrarë në Britani nga Billa, në 2006.

Të dy të akuzuarit kundërshtuan vendimin e Gjykatës së Tiranës, e cila vendosi arrest me burg për ta.

Hekuran Billa u ekzekutua në një atentat, më 11 qershor rreth orës 22:00, në zonën e Komunës së Parisit, pranë Qendrës Kristal në Tiranë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme