Gjyqtari kërkon mbrojtje, KLGJ e hedh poshtë

Nga Exit News
Gjyqtari kërkon mbrojtje, KLGJ e hedh poshtë

Një gjyqtar i Gjykatës së Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit, ka kërkuar mbrojtje të posaçme për shkak se është ndjerë i kërcënuar. Gjyqtari e ka paraqitur kërkesën në 19 janar 2020.

Por, kërkesa e tij nuk është pranuar nga KLGJ, e cila e ka gjetur atë të pabazë.

“Nga nisja e funksionimit të GJKKO në datën 19 Janar 2020, ka patur vetëm një kërkesë të një gjyqtari për vënien nën ruajtje të posaçme, kërkesë të cilën Komisioni për Mbrojtjen e Gjyqtarëve pranë KLGJ, nuk e ka vlerësuar si të tillë”, – tha sot gjyqtarja Saida Dollani e ngarkuar pranë kësaj gjykate për marrëdhëniet me median, në një komunikim për median.

Gjithashtu, gjyqtarja Dollani tha se gjatë pandemisë gjykata ka kryer 186 seanca, 5 ndër të cilat me videokonferencë.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme