Gjyqtarja e Apelit Shkodër Rraboshta jep dorëheqjen

Gjyqtarja e Apelit Shkodër Rraboshta jep dorëheqjen

Gjyqtarja e Apelit të Shkodrës Marina Rraboshta ka dhënë dorëheqjen.

Sipas Top Channel, Rraboshta e ka dorëzuar dorëheqjen prej disa ditësh në Kshillin e Lartë Gjyqsor, por KLGj ende nuk e ka pranuar atë.

Me dorëheqjen e Rraboshtës, në gjykatën e Apelit Shkodër krijohen mangësi të mëdha, duke lënë një numër të madh dosjesh pa shqyrtuar.

Më herët nga kjo gjykatë janë shkarkuar gjtë procesit të vetingut 3 gjyqtarë: Fuat Vjerdha, i cili ishte dhe kryetari, Hajrie Muçmataj dhe Luan Dervishi.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme