Gjyqtarja Hoxha kërkon lirim nga burgu

Nga Exit News
Gjyqtarja Hoxha kërkon lirim nga burgu

Gjyqtarja Enkeleda Hoxha ka apeluar vendimin për masën e arrestit me burg ndaj saj. Të martën është hedhur shorti për gjyqtarët, të cilët do të shqyrtojnë çështjen e saj dhe të mjekut Edvin Prifti.

Sipas mediave, trupa gjykuese është e përbërë nga Nertina Kosova, Dhimitër Lara dhe Sokol Binaj.

Mjeku Prifti ka apeluar në Apelin e Posaçëm vendimin për masën e sigurisë arrest me burg si dhe sekuestrimin e parave.

Ai kërkon ndryshim të masës në detyrim paraqitjeje si dhe kthim të parave të sekuestruara pasi ato janë të ligjshme.

Prifti argumenton se sekuestrimi i tyre është bërë në mënyrë të paligjshme, sepse ato janë gjetur gjatë kontrollit në çantën e tij. Kjo gjë është bërë sipas mjekut pa vendim gjykate.

Gjyqtarja Hoxha dhe mjeku Prifti janë të arrrestuar nga SPAK për korrupsion.

Lajme te ngjashme