Grabitet me armë zjarri një postë private në Tiranë

Grabitet me armë zjarri një postë private në Tiranë

Në orën 22:00 të martën dy persona grabitën me armë zjarri një postë private tek ish sheshi “Shqiponja” në Tiranë.

Grabitësit kanë kërcënuar punonjësit me armë për të marrë një sasi parash dhe janë larguar me motoçikletë.

Policia ka ngritur disa pika kontrolli në qytet dhe vijojnë kërkimet për autorët.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme