Instituti i Shëndetit Publik ka në gjendje 90 mijë teste për Covid-19

Nga Exit News
Instituti i Shëndetit Publik ka në gjendje 90 mijë teste për Covid-19

Instituti i Shëndetit Publik njofton se aktualisht ka rreth 90 mijë teste në dispozicion.

ISHP akuzoi Partinë Demokratike se po bën politikë me denoncimet për mungesë kapacitetesh.

Instituti vijon të furnizohet pa ndërprerje dhe stafi punon 24 orë për të nxjerrë përgjigjet në kohë, thuhet në deklaratën  publike ku ISHP.

Akuzat e Partisë Demokratike Institucioni i Shëndetit në varësi direkte nga Ministria, i quan cënim të punës së ekipit të shëndetësisë.

Lajme te ngjashme