ISHP: Personat 55 deri në 64 vjeç më të prekur nga Covid-19

Nga Exit News
ISHP: Personat 55 deri në 64 vjeç më të prekur nga Covid-19

Moshat nga 55 deri në 64 vjeç janë më të prekura në Shqipëri nga koronavirusi. Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik 19.7 përqind e rasteve të konfirmuara i përkasin këtyre grupmoshave.

Ndërkohë 18.5 përqind e të infektuarve me koronavirus i përkasin moshave 25 deri në 34 vjeç.

Sipas të dhënave të ISHP mesatarja e të infektuarve është 214.9 raste për 100 mijë banorë. Qytetet më të prekura janë Tirana Durrësi dhe Shkodra ndërkohë më pak i prekur është Elbasani.

Numri i përgjithshëm i të prekurve nga koronavirusi ka shkuar 6 536 ndërsa janë rregjistruar 200 viktima.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme