Itali, shkatërrohet banda e shqiptarëve që shisnin kokainë të pastër

Itali, shkatërrohet banda e shqiptarëve që shisnin kokainë të pastër DROGE

Një bandë me 11 shqiptarë që shiste kokainë u shkatërrua në Itali. Policia bën me dije se janë arrestuar të 11 pjestarët e grupit.

Të arrestuarit trafikonin dhe shisnin kokainë të cilësisë së lartë dhe klientela e tyre ishin kryesisht biznesmenë dhe njerëz të njohur.

Porosia për kokainë merrej përmes telefonatave, duke përdorur kode të ndryshme, e më pas i dërgohen në shtëpi klientëve.

Policia gjeti në momentin e arrestimit 500 doza të gatshmë për shitje, 350 gramë kokainë dhe 500 gramë kanabis.

Lajme te ngjashme