Italia regjistron 9 360 raste dhe 274 viktima

Nga Exit News
Italia regjistron 9 360 raste dhe 274 viktima

Italia regjistroi të hënën 9 360 raste të reja me COVID-19.

Vendi ka raportuar një ulje të dukshme nga dita e mëparshme, kur ishin 13 452.

Testimet po ashtu janë ulur, të hënën u kryen 170 mijë më shumë se 250 mijë që u kryen 2 orë më  parë.

Niveli i pozitivitetit është rritur duke shkuar në 5.6%, por edhe numri i viktimave është rritur në 274 nga 232 të bilancit të mëparshëm.

Ndërkohë janë 2 118 persona të shëruar në terapi intensive në të gjithë vendin.

Emilia Romanja është rajoni më i prekur me 1847 raste.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme