Kadilli për Bashën: Humbja erdhi prej defekteve personale

Nga Exit News
Kadilli për Bashën: Humbja erdhi prej defekteve personale

Në mbledhjen e Kryesisë së PD-së të dielën, foli edhe Fatbardh Kadilli, anëtar i Këshillit Kombtëtar, e cili pas zgjedhjeve ka kërkuar dorëheqjen e Bashën.

Kadilli e bëri Bashën përgjegjës për zgjedhjet, duke ia atribuar humbjen defekteve të tija personale.

“Nuk dhe shprese; nuk ngjalle besim; nuk bashkove flukset, profilet, kontributet, por ndave. Kanë dalë më shumë parti nga PD në vitet që drejton ti se në 20 vjetët para teje,” u shpreh Kadilli.

Kadilli shtoi se Basha nuk ishte i nevojshëm për luftën institucionale për votën dhe se PD kishte nevojë për një qasje e frymëzim të ri.

“Ti nuk mund të ndërtosh më asgjë të re. Nëse unë jam barteës i një projekti të ri, ti je kujtesa e projektit të shteruar dhe humbjes,” përfundoi ai.

Kadilli shpalli në fund të prillit kandidaturën e tij për kryetar të PD-së.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme