KAS rrëzon kërkesën e PD-së për prova shtesë në Durrës

Nga Exit News
KAS rrëzon kërkesën e PD-së për prova shtesë në Durrës

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve rrëzoi kërkesën e PD-së për të marrë prova shtësë për të mbështetur pretendimet e tyre për shkeljet në qarkun e Durrësit.

Përfaqësuesi i PD-së kërkoi të drejtën për të dorëzuar 100 kërkesa për informacion për qarkun e Durrësit.

Ndërsa, përfaqësuesi i LSI-së kërkoi rinumërimin e votave në këtë qark.

PD ka apeluar rezultatin e zgjedhjeve në 9 qarqet e vendit, bazuar në provat për vjedhjen e votave përmes burime të administratës. LSI ka apeluar vendimin e rezultateve në Durrës, Berat, Gjirokastër dhe Fier.

Për më shumë lexoni këtu.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme