Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e gjyqtares së Apelit Vlorë, Iliba Bezati

Nga Exit News
Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e gjyqtares së Apelit Vlorë, Iliba Bezati

Komisioneri Publik kërkoi të mërkurën shkarkimin e gjyqtares e Apelit Vlorë, Iliba Bezati.

Ai argumenton se hetimi i KPK në kriterin e pasurisë nuk është i plotë. Komisioneri evidenton se nuk paraqitet i plotë hetimi i Komisionit mbi verifikimin e burimeve të ligjshme të dhurimeve ndër vite që kanë shërbyer për krijimin e pasurive në pronësi apo posedim.

Gjithashtu Komisioneri kërkoi çeljen e hetimit në të kriterin e figurës dhe profesionalitetit.

Gjyqtarja Bezati u konfirmua në detyrë në mars të këtij viti.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme