Komisionet parlamentare miratojnë marrëveshjen për sigurimin e vaksinës anti Covid-19

Nga Exit News
Komisionet parlamentare miratojnë marrëveshjen për sigurimin e vaksinës anti Covid-19

Komisionet parlamentare miratuan të hënën marrëveshjen mes Shqipërisë dhe COVAX për sigurimin e vaksinës kundër Covid-19.

Në kuadër të kësaj marrëveshjeje, shteti shqiptar do të paguajë fillimisht 4 milionë dollarë.

Fillimisht do të merren 1 milionë e 140 mijë doza vaksinash, të cilat do të përdoren për personat mbi 60 vjeç,staf mjekësor dhe personat me sëmundje bashkëshoqëruese.

Ndërkohë qeveria ka programuar rreth 12 milionë dollarë nga buxheti i shtetit për sigurimin e vaksinës.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme