KPK zhvendos punën virtualisht

Nga Exit News
KPK zhvendos punën virtualisht

Për shkak të rritjes së numrit të të infektuarve me Covid-19, KPK ka vendosur ta zhvendosë punën e saj online.

Në një njoftim në faqen zyrtare, KPK shkruan se puna do të vijojë pa ndërprerje, por do të zhvendoset online:

“Gjatë kësaj periudhe veprimtaria e KPK do të vijojë pa ndërprerje, përmes platformave zyrtare online, në mënyrë që të parandalohet përhapja e mëtejshme e infeksionit si dhe të sigurohet shëndeti i punonjësve.”

Të gjitha denoncimet nga qytetarët do të vijojnë të pranohen online përmes postës zyrtare elektronike.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme