KQZ kërkon informacion për numrin e qytetarëve që ju ka skaduar karta e identitetit

Nga Exit News
KQZ kërkon informacion për numrin e qytetarëve që ju ka skaduar karta e identitetit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka kërkuar të martën drejtorit të Gjendjes Civile numrin e votuesve, të cilëve ju ka skaduar afati i kartës së identitetit.

Përmes një letre zyrtare, KQZ Ilirjan Celibashi kërkon informacion mbi numrin e tyre deri në momentin e kthimit të përgjigjes nga Gjendja Civile.

“Lutemi të na vini në dispozicion numrin e votueseve të cilëve u ka skaduar afati i shfrytëzimit të kartës së identitetit dhe pasaportës deri ditën të cilën do ti ktheni përgjigje kësaj kërkese.”

Nga ana tjetër, KQZ kërkon informacion për numrin e realizimit të kërkesave të votuesve për rinovim të kartës së identitetit ose pasaportës deri në datën 25 Prill.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme