KQZ kërkon takim me partitë për zgjedhjet e 25 prillit

Nga Exit News
KQZ kërkon takim me partitë për zgjedhjet e 25 prillit

Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve i kërkoi, të martën, partive politike një takim për organizimin e zgjedhjeve të 25 prillit.

Në kërkesën e KQZ drejtuar partive, theksohet rëndësia e takimit mes tyre, duke marrë parasysh disa ndryshime që do të ketë në zgjedhjet e ardhshme.

KQZ renditi disa çështje në kërkesë që duhen diskutuar me partitē:

Për të lexuar se si do të votojmë dhe zgjedhim qeverisjen e ardhshme në prill 2021 kliko këtu.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme