Kryemadhi: LSI partia e të rinjve, vetëm me ta Shqipëria bëhet vend më i mirë

Nga Exit News
Kryemadhi: LSI partia e të rinjve, vetëm me ta Shqipëria bëhet vend më i mirë

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi deklaroi se LSI është partia të rinjve. Në një takim me votuesit për herë të parë ajo u shpreh se LSi do jetë gjithmonë foltorja e tyre.

LSI është partia e të rinjve, iu ka dhënë dorën të rinjve, që janë sot krenaria e kësaj partie dhe fuqia e saj. S’i përdorim të rinjtë si dekor, të bëhesh sot pjesë e vendimmarrjes, do të thotë të kesh vizion.

LSI do të jetë foltorja juaj për të marrë vendimet tuaja. “

Ajo shtoi se vetëm më të rinjtë që kanë ide dhe  vision, Shqipëria do të bëhet një vend më i mirë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme