Kthehet në grevën e urisë kryetari i Sindikatës së naftëtarëve

Nga Exit News
Kthehet në grevën e urisë kryetari i Sindikatës së naftëtarëve

Kryetari i Sindikatës së naftëtarëve të Ballshit, Sokol Dautaj doli nga spitali dhe u rikthye në grevën e urisë. Dautaj u dërgua të premten në spital pas probleme shëndetësore të shfaqur nga qendrimi për 12 ditë në grevë urie.

Në një deklaratë për median ai tha se dosja e garbitjes së rafinerisë së naftës në Ballsh do të shkojë në SPAK.

” Nuk do ngelet pronarë dhe mashtrues që kanë ardhur në rafineri nuk mund të bëj shoë me jetën tonë dhe me naftëtarët për 6 muaj dhe për 1 vit.

Unë kam firmosur dje që dosja jonë ti kalojë SPAK-ut, kryeministrit dhe prokurorisë së përgjithshme, presidentit”, tha Dautaj.

Lajme te ngjashme