Kush janë deputetët që lënë mandatet dhe deputetët që i bashkohen PS-së

Kush janë deputetët që lënë mandatet dhe deputetët që i bashkohen PS-së

Për zgjedhjet lokale të 30 qershorit, Partia Socialiste ka kandiduar në disa prej bashkive deputetë aktualë, të cilët do duhet të lënë mandatin në ditët në vijim.

Ata janë:

 – Pjerin Ndreu – i zgjedhur deputet në Lezhë;

 – Rakip Suli – i zgjedhur deputet në Tiranë;

 – Flamur Golemi – i zgjedhur deputet në Gjirokastër;

 – Nuri Belba – i zgjedhur deputet në Elbasan;

 – Ilir Xhakolli – i zgjedhur deputet në Korçë.

Mandatet e lëna prej tyre, bazuar në listën shumëemërore të PS-së në zgjedhjet e 2017-ës pritet t’i marrin:

 – Në qarkun e Lezhës mandatin e merr Adriana Jaku, zëvendësministrja e Shëndetësisë.

 – Në qarkun e Tiranës mandatin e merr Eljo Hysko, kreu i Forumit Rinor të Partisë Socialiste.

 – Në qarkun e Gjrokastrës mandatin e merr Laert Duraj, sekretari për Emigracionin në PS.

 – Në qarkun e Elbasanit mandatin e merr Florenc Spaho, fizioterapist i Federatës Shqiptare të Futbollit dhe nënsekretar në degën e PS-së në Elbasan.

 – Në qarkun e Korçës mandatin e merr Adriatik Konomi, aktualisht Prefekt i Korçës.

Lajme te ngjashme