LSI propozon një amendament të ri për ligjin e mbetjeve

Petrit Vasili, kryetari i grupit parlamentar të LSI-së, dërgoi sot në Kuvend një amendament për projektligjin e propozuar nga tre deputetë të PS-së për lejimin e importit të plehrave. Në këtë amendament kërkohet përfshirja e shoqërisë civile në shqyrtimin dhe zbatimin e ligjit.

“Vetëm transparenca, e cila është edhe thelbi i amendamentit të propozuar nga unë …. është kontributi më i mirë për këtë raport….” – u shpreh deputeti Vasili.

Në muajin korrik, Aleanca kundër Importit të Plehrave (AKIP) e kundërshtoi këtë projektligj.

Për më shumë:

AKIP – Peticion kundër importit të plehrave

Lajme te ngjashme