Maqedonia i jep fund shtetrrethimit dhe hap kufijtë në 1 qershor

Maqedonia i jep fund shtetrrethimit dhe hap kufijtë në 1 qershor

Maqedonia e Veriut ka vendosur hapjen e kufijve me shtetet fqinje prej datës 1 qershor. Ministria e Shëndetësisë e shtetit fqinj po përgatit protokollet e duhura për funksionimin e hapjes së kufijve.

Qeveria maqedonase gjithashtu hoqi shtetrrethimin prej datës 27 Maj dhe lejon hapjen e hoteleve, bareve dhe restoranteve nga data 28 Maj.

Kryeministri Rama njoftoi se kufijtë e Shqipërisë do të hapen me vendet fqinje për qytetarët shqiptarë.

Lajme te ngjashme