Meta dekreton shtyrjen e pagesave të tatim fitimit dhe huamarrjen pranë FMN

Nga Exit News
Meta dekreton shtyrjen e pagesave të tatim fitimit dhe huamarrjen pranë FMN

Presidenti Meta dekretoi sot aktin normativ për ndryshimin e ligjit “Për Tatim mbi të Ardhurat” dhe ligjin që huamarrjen tek Fondi Monetar Ndërkombëtar.

Në lidhje me tatimin mbi të ardhurat, Meta argumetoi se mundëson shtyrjen e afateve të parapagimit të kësteve të tatimit mbi fitimin, kjo gjë i ndihmon bizneset të marrin veten pas pandemisë.

Në lidhje me huamarrjen pranë FMN, Meta pohoi se ky veprim ndihmon në përballimin e pandemisë.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme