Meta: Dhoma Amerikane i ra këmbanës dhe adresoi klimën politike në vend

Nga Exit News
Meta: Dhoma Amerikane i ra këmbanës dhe adresoi klimën politike në vend

Kreu i Shtetit, Ilir Meta i ka bërë thirrje partive politike të lënë justifikimet, dhe të mos shmangin më thelbin e çështjeve të mëdha.

Presidenti Meta iu referua raportit më të fundit të Dhomës Amerikane të Tregtisë mbi klimën e biznesit në vend kur tha se “momenti është që të gjithë të adresojmë këto çështje në mënyrë të përbashkët.”

“Dhoma Amerikane sot e bëri të qartë që ky është momenti më përkqeqësues për klimën e biznesit në 8 vite dhe në mënyrë të veçantë adresoi klimën politike në vend që është e rënduar, përveç korrupsionit dhe problemeve të tjera.” – tha Meta.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme