Ministrja Gjonaj, kërkesë për dënime alternative për të sëmurët kronikë

Nga Exit News
Ministrja Gjonaj, kërkesë për dënime alternative për të sëmurët kronikë

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj kërkoi që të gjithë personat të cilët kanë sëmundje kronike dhe vuajnë dënimin në një nga burgjet e Shqipërisë, të marrin dënime alternative.

Ajo i bëri kërkesë Prokurorit të Përgjitshëm, Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë për këtë çështje.

Kërkesa u bë në kuadër të masave kundër koronavirusit.

Lajme te ngjashme