Mungesë ilaçesh në QSUT

Në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza mungojnë ilaçet për sëmundjet e zemrës dhe diabetin.

Sipas gazetes Sot, pacientët detyrohen që t’i blejnë ato në farmaci, por shpeshherë as aty nuk gjenden.

Barnat që mungojnë janë pjesë e barnave të rimbursueshme. Kompanitë farmaceutike nuk kanë interes që të furnizojnë farmacitë me to pasi ato shiten me çmim të ulët.

Lajme te ngjashme