Naftëtarët protestë në mbështetje të grevistëve

Nga Exit News
Naftëtarët protestë në mbështetje të grevistëve

Naftëtarët, të cilët nuk janë futur në grevë urie, kanë protestuar, të hënën, në mbështetje të kolegëve të tyre.

Në një marshim drejt bashkisë, naftëtarët kërkuan reagimin e institucioneve për të detyruar kompaninë menaxhuese të rafinerisë të paguajë rrogat e prapambetura.

Me thirrjen ‘Punë, pagë dhe perspektivë’, naftëtarët u shprehën të vendosur të vazhdojnë protestat dhe grevën, deri në plotësimin e kërkesave të tyre.

Ndërkohë 10 naftëtarët, që prej 15 ditësh janë futur në grevë urie, kanë kërcënuar se nëse qeveria e kompania menaxhuese nuk i përgjigjet kërkesave të tyre, të martën do të hyjnë me forcë në rafineri.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme