Në Britani vetëm 1% e vdekjeve nga Covid-19 mes të vaksinuarve

Nga Exit News
Në Britani vetëm 1% e vdekjeve nga Covid-19 mes të vaksinuarve

Rreth 1% e numrti të vdekjeve nga Covid-19 në Mbretërinë e Bashkuar gjatë shtatë muajve të parë të këtij viti ishin ndër personat e vaksinuar plotësisht, sipas Zyrës për Statistikat Kombëtare.

Sipas të dhënave, shumica e 640 personave të vaksinuar plotësisht që vdiqën midis janarit dhe korrikut u infektuan para marrjes së dozës së dytë ose gjatë 14 ditëve të para se të bëhej plotësisht efektive.

Një ndarje e rasteve të “përparimit” tregoi se tre të katërtat e atyre që vdiqën ishin klinikisht jashtëzakonisht të prekshëm.

Lajme te ngjashme