Në fundjavë nuk lejohet dalja jashtë zonave të kuqe

Nga Exit News
Në fundjavë nuk lejohet dalja jashtë zonave të kuqe

Këtë fundjave do të ndalohet vetëm dalja e qytetarëve jashtë zonave të kuqe. Dyqanet dhe lokalet do të jetë të hapura.

Lajmërimin e dha Kryeministri Rama në Facebook.

Kjo do të jetë fundjava e fundit e ndalimit të daljes jashët zonave të kuqe. Më 1 qershor, ditën e hënë pothuajse I gjithë vendit do të hapet, pa kufizim orari.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme