Serialet më të ndjekura në Netflix sipas New York Times

Serialet më të ndjekura në Netflix sipas New York Times

Gazeta New York Times publikoi listën me serialet amerikane që kanë shikueshmëri të lartë në rrjetin Netflix.

Netflix është një rrjet që transmeton të gjithë filmat dhe serialet më të fundit.

Exit sjell më poshtë disa nga serialet në mënyrë të përmbledhur.

American Crime Story

Ryan Murphy dhe Brad Falchuk, të cilët krijuan “Glee” dhe “American Horror Story”, sjellin tregimet në lidhje me vrasjet e famshëm në në këtë serial.

 American Vandal

American Vandal është serial komedi e cila tregon për disa fëmijë në shkollë të mesme të cilët hetojnë mbi krime në Amerikën Qëndrore.

The Andy Griffith Shoë

“The Andy Griffith Shoë” pasqyron ndjeshmërinë dhe humanizimin e yllit të saj. Andy Griffith luan një sherif të ve, i cili përpiqet të mbajë paqen në Mayberry, N.C., së bashku me zëvendësin e tij.

Big  Mouth

Big Mouth bën për një grup të shkollave të mesme të vogla, të cilët përndiqen ditë e natë nga monstra të cilat përfaqësojnë impulset e tyre të pakontrollueshme të adoleshencës.

Black Mirror

Black Mirror është serial i cili rrëfen për amkthin që përcjell teknologjia e sotme. Episdoet janë tërheqëse, duke e sfiduar audiencën të mendojë, për shembull, se si inteligjenca artificiale, media sociale dhe imazhet e krijuara nga kompjuteri po kontrollojnë perceptimet tona.

BoJack Horseman

Është një serial komik i cili ka në qendër një ish yll të televizionit që përpiqet të rikthehet në skenë. Është një melodramë e cila paraqet frikën e njerzve nga humbja e famës së tyre.

LEXO  Meta takon një grup gazetarësh në Vlorë

Breaking Bad

Ky serial bën fjalë për një mësues kimie i cili u kthye në një prodhues të lëndëvë psikotrope.

Call me Midëife

Seriali bën fjalë për jetën e  infermiereve në vitet 60’ të cilat punojnë në lagjet më të varfra në Londër. Seriali zbërthen seksualitetin, ndasitë gjinore dhe ndryshimet sociale gjatë atyre viteve.

Cheers

Ky serial vendos në qëndër një kafene në Boston e cila bën bashkë nga punonjësit e thjeshtë deri tek zyrtarët e lartë.

Friends

Seriali Friends është një komedi e cila tregon për peripecitë, problemet që hasin katër të rinj

Orange is the neë Black

Ky serial tregon për jetën në burgun e grave, problematikat, krimin dhe pasionin që hasin ato gjatë kohës së vuatjes së dënimit.

Star Trek: The Next Generation

Është vazhdimi i sezonit të serialit të famshëm Star Trek. Bën fjalë për luftë për të shpëtuar njërëzimin, midis Neros, një ushtarak romulan dhë një ushtari Xhejms Kirk.

Listën e plotë e gjeni këtu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lajme te ngjashme