Ngrihet grupi negociator për antarësimin në Bashkimin Europian

Ngrihet grupi negociator për antarësimin në Bashkimin Europian

Krijohet grupi që do të zhvillojë bisedimet gjatë negociatave me Bashkimin Europian për antarësimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj vlerësoi “skuadrën e rrallë të profesionistëve të të gjitha fushave” nuk dihen dhe kërkon mbështetjen e të gjithëve për këtë grup.

“Puna e tij duhet të mbështetet nga të gjithë pa përjashtim, pavarësisht dallimeve partiake, sepse anëtarësimi në BE është interes themelor i Shqipërisë.” – shkruan Cakaj në Facebook.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme