Një metodë e sigurt si të alarmosh strategët e propagandës Rama

Një metodë e sigurt si të alarmosh strategët e propagandës Rama

Pano Soko, ekspert ekonomie, ka alarmuar qeverinë dhe mediet pranë saj, pas një llogaritje televizive, që mesa duket pati efekt.

Në emisionin e Adi Krastës, Soko llogariti se si krijohet buxheti i një tenderi që është dhjetrafish më i madh nga buxheti real. Si shembull mori një rrugë afër liqenit artificial, buxheti i të cilës është përcaktuar nga kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj.

Për çudi, pati reagime nga mediet afër qeverisë si “Gazeta Tema”, e cila në një shkrim publikon këtë përfundim: “”Klubi” mediatik i Adi Krastës dhe llokoçitja me një “ekspert” ekonomie se si na “vjedh” Erion Veliaj”.

Vazhdo leximin këtu

Lajme te ngjashme