OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 4 të dënuar në Tiranë

Nga Exit News
OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 4 të dënuar në Tiranë

Operacioni Forca e Ligjit kërkoi, të mërkurën, deklarimin e pasurisë për 4 të dënuar në Tiranë. Ata janë:

  • Nderim Markola, banues në Tiranë, i dënuar për ‘vrasje në rrethana të tjera cilësuese’;
  • Durim Dervishi, banues në Tiranë, i dënuar për ‘shtrëngim me anë të kanosjes ose dhunës për dhënien e pasurisë’;
  • Kliton Nanushi, banues në Tiranë, i dënuar për ‘trafikim të personave të rritur’;
  • Ergys Mëcuku, banues në Tiranë, i dënuar për ‘prodhim dhe shitje të narkotikëve’.

Personat duhet të plotësojnë formularin brenda 48 orëve. Më pas, përgjigjet do t’i dërgohen SPAK-ut, i cili do të vendosë mbi ligjshmërinë e tyre.

 

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme