OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar

Nga Exit News
OFL kërkon deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar

Operacioni Forca e Ligjit ka kërkuar të premten deklarimin e pasurisë për 5 të dënuar.

Ata janë:

  • Bledar (Rikardo) Jambelli (Muho), banues në Fier, dënuar për vrasje të punonjësit të policisë së shtetit
  • Adriatik Gaba, me banim në Gjirokastër, dënuar për kultivim të bimëve narkotike
  • Klaudion Karagjozi, me banim në Gjirokastër, dënuar prodhimi dhe shitje të  narkotikëve
  • Xhevair Derxhia, me banim në Lazarat Gjirokastër, dënuar për kultivim i bimëve narkotike
  • Rimel Shehu, me banim në Tepelene, dënuar për shkelje te ligjit penal grek për narkotikët

   

  Ata kanë 48 orë kohë për të bërë deklarimin e pasurisë.

1 koment

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme