Botuar së fundmi:

Artistët e Lalit

Artistët e Lalit

Shfaqja e një artisti që flet broçkulla teksa i thur lavde një politikani të krimbur...

Për çfarë do flasim?

Për çfarë do flasim?

Si gjithmonë, kur është në hall Kryeministri Rama i kthehet dialogut si mjet shpëtimi për...

Patozi nuk bind

Patozi nuk bind

Pasi u bë një kohë e gjatë në një gjendje thuajse pasiviteti politik, Astrit Patozi...

Kongresi që na duhet

Kongresi që na duhet

Edi Rama bën dhe di të bëjë vetëm një gjë: Spektaklin. Ai nuk bën punë,...

1 2 3