es

Botuar së fundmi:

Shtet pa shtet

Shtet pa shtet

Titulli mund të duket sikur nuk shkon, për të vërtetën e thjeshtë se dikush, me...

Kërcënimet e një spurdhjaku

Kërcënimet e një spurdhjaku

Për shqetësimet që i ka krijuar botës mbarë e sidomos SHBA-së, Japonisë, Koresë së Jugut,...

Neveri

Neveri

Një miku im, që, siç pohon vetë, nuk lë shkrim timin pa lexuar, madje më...

Kur gjykojmë qeverinë

Kur gjykojmë qeverinë

Para se të ndalem konkretisht tek tema, jo pa qëllim, dua të hap një parantezë...

Sfidat e Llambi Blidos

Sfidat e Llambi Blidos

Pak rreshta për piktorin e talentuar dhe mikun tim të vjetër Edhe pse shumë larg...