Botuar së fundmi:

Për çfarë do flasim?

Për çfarë do flasim?

Si gjithmonë, kur është në hall Kryeministri Rama i kthehet dialogut si mjet shpëtimi për...

dje, 14:43
Patozi nuk bind

Patozi nuk bind

Pasi u bë një kohë e gjatë në një gjendje thuajse pasiviteti politik, Astrit Patozi...

Kongresi që na duhet

Kongresi që na duhet

Edi Rama bën dhe di të bëjë vetëm një gjë: Spektaklin. Ai nuk bën punë,...