Nevila Sokoli Xhindi

Botuar së fundmi:

Timonieri dhe Zjarri

Timonieri dhe Zjarri

Ndërsa qyteti priste takimin partiak të Timonierit Kryeministër dhe bisedën gju më gju me popullin...