Botuar së fundmi:

Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Misioni tejpolitik i Edi Ramës

Disa nga veçoritë e dizajnit arkitekturor dhe dekorit që karakterizon qytetet janë fasada, ‘nyjat nervore’,...