OSHEE njofton shkëputje të energjisë elektrike në Tiranë

OSHEE njofton shkëputje të energjisë elektrike në Tiranë

Në datat 2-3 qershor në Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njoftoi se zonat që preken janë në Ndroq, Pinet, Zhurje dhe një pjesë e ‘Rrugës së Dibrës’ tek Medreseja.

Energjia elektrike do të mungojë në këto zona nga ora 09:00 deri në 15:00.

Adresa juaj e emailit nuk do bëhet publike.

Lajme te ngjashme