PD akuzon ministrin Tahiri për abuzime me tenderin e motorrave

Partia Demokratike akuzoi sot ministrin Tahiri për korrupsion me tenderin e motorrave të policisë.

Zëdhënësja e PD-së Ina Zhupa deklaroi se “ministri Tahiri ka abuzuar me paratë e qytetarëve dhe ka ofruar 300 milionë lekë më shumë sec duheshin për të blerë 73 motorrat e rinj”. Sipas opozitës, Zoti Tahiri përfiton 2 milionë e 700 mijë lekë për blerjen e çdo motorri.

Zonja Zhupa shtoi se ministri i Brendshëm gjithashtu “i ka qendisur kriteret në mënyrë që tenderin ta fitojë klineti i tij.”

Lajme te ngjashme