PD kërkon fillim e hetimeve për ndërtimin e HEC- Skavica

Sot, Partia Demokratike, në një konferencë për shtyp, i kërkoi prokurorisë të filloj hetimet mbi ndërtimin e HEC – Skavica.

Sekretari Organizativ i  PD-së Enno Bozdo kërkoi shfuqizimin e vendimit për ndërtimin e këtij HEC-i dhe heqjen e bonusit ndaj kompanisë turke.

Ai deklaroi se: “Kerkojmë një hetim administrativ të mirëfilltë, për të zbardhur këtë aferë korruptive. Ministri Gjiknuri duhet të mbaje përgjegjësi për fshehjen e studimit mbi Skavicën.”

Lajme te ngjashme